Skip to main content

Ueb dizajnim i realizuar për Restaurantin Dardani – Bogovinë.Karakteristikat:1. dizajn kreativ 2. mobile responsive3. në 3 gjuhë (Shqip, Angleze dhe Maqedone)4. dhe SEO e optimizuar.
Linku: https://restaurantdardani.com/

Leave a Reply