Ndjehemi krenarë të prezantojmë Portfolio: Album me projekte të dizenjimeve me faqe interneti të krijuara për klientët që na kanë besuar të krijojmë praninë e tyre online. Ne e konsiderojmë nder që ata na kanë zgjedhur për të ndërtuar website-t e tyre dhe të sigurojmë shërbime të tjera për ta, si: mirëmbajtje për faqe interneti, krijimin dhe menaxhimin e përmbajtjes për faqet në web dhe median sociale, logo design, optimizimin e faqeve të tyre të internetit për motorrët e kërkimit – SEO, krijimin e emrave dhe emërtimeve për biznesin, produktet, shërbimet dhe fushatat e tyre, emërtimin dhe regjistrimin e domaineve, hosting për faqet në web, menaxhim dhe hosting për emailet e tyre, etj.

Ju lutem shihni më poshtë portfolio-n (portofoli i punëve tona) me disa nga websitet që kemi ndërtuar:

QR Menu Restorant Dardani

August 10, 2022

MULLIXHIU

July 8, 2022

Restaurant Sedra

July 3, 2022

Migros

May 22, 2022

EuroMetal

May 22, 2022

ASHA

May 22, 2022

Simzir

May 22, 2022

Art Construction

May 22, 2022

JonaMed

May 22, 2022

InfoCom

May 22, 2022

MyHomePlus

March 20, 2022

Wirhelfen Magazin

March 20, 2022

Restaurant Dardani

March 20, 2022

BiBaby – Tetovë

March 26, 2021