Online marketing; Konsulencë dhe shërbime të marketingut dixhital në internet.

Si e kryeni online marketing-un? Kjo përcakton nëse do të keni rezultate pozitive ose jo. Trajneri i një skuadre sportive është kryesisht ai që përcakton fitoren ose humbjen. E njëjta gjë ndodh me marketingun në internet. Një kompani ka nevojë për një orientues në online marketing. Por disa duan ta luajnë lojën vetë, vetëm për faktin se kanë para mjaftueshëm për të blerë topin. Shërbimi ose të paktën konsulenca e një experti është e domosdoshme, sidomos në një fushë si e-Marketing, ku rregullat janë komplekse, gjithmonë në ndryshim dhe konkurenca e ashpër.

ProWeb | Design Studio ofron konsulencën dhe këto shërbime në marketing online:

 • SEO – Search Engine Optimization (Përshtatje os optimizim për motorrët e kërkimit).
 • Marketingu për median sociale (Social media marketing).
 • Marketing i përmbajtjes (content marketing) i përshtatur për në web.
 • Menaxhim i blogut (Blog management).
 • PPC.

MINIMAL

denar 9200

Mujor
 • Menaxhimi i 2 profileve në rrjetet sociale.
  4 postime në javë në Facebook (+4 ngjarje) dhe 4 postime në javë në Instagram (+4 ngjarje)
 • 16 foto profesionale ose 16 dizajne grafike kreative në muaj;
 • Copywriting – shkrimi i teksteve unike dhe kreative për postimet;
 • 1 video provë në kohëzgjatje prej 30 sekondash;
 • Marketingu me email (1 buletin në muaj);

BAZIKMost Popular

denar 18450

Mujor
 • Menaxhimi i 2 profileve në rrjetet sociale.
  4 postime në javë në Facebook (+4 ngjarje) dhe 4 postime në javë në Instagram (+4 ngjarje)
 • 16 foto profesionale ose 16 dizajne grafike kreative në muaj;
 • Copywriting – shkrimi i teksteve unike dhe kreative për postimet;
 • Menaxhim i fushatave të sponsorizuara duke krijuar audienca optimale të synuara. Buxheti i sponsorizimit përcaktohet dhe paguhet shtesë nga klienti;
 • Krijimi i një fushate gjenerimi të pëlqimit përmes Menaxherit të Ads;
 • Raporti Mujor;

MESATAR

denar 24600

Mujor
 • Menaxhimi i 2 profileve në rrjetet sociale.
  4 postime në javë në Facebook (+4 ngjarje) dhe 4 postime në javë në Instagram (+4 ngjarje)
 • 20 foto profesionale ose 16 dizajne grafike kreative në muaj;
 • Copywriting – shkrimi i teksteve unike dhe kreative për postimet;
 • Menaxhim i fushatave të sponsorizuara duke krijuar audienca optimale të synuara. Buxheti i sponsorizimit përcaktohet dhe paguhet shtesë nga klienti;
 • Krijimi i një fushate gjenerimi të pëlqimit përmes Menaxherit të Ads;
 • 1 postim në blog me 500 fjalë;
 • Marketingu me email (1 buletin në muaj);
 • Raporti Mujor;

AVANCUARMost Popular

denar 30750

Mujor
 • Menaxhimi i 3 llogarive të mediave sociale. 5 postime në javë në Facebook (+5 histori), 5 postime në Instagram (+5 histori) dhe 5 postime në LinkedIn;
 • 20 foto profesionale ose 16 dizajne grafike kreative në muaj;
 • Copywriting – shkrimi i teksteve unike dhe kreative për postimet;
 • Menaxhim i fushatave të sponsorizuara duke krijuar audienca optimale të synuara. Buxheti i sponsorizimit përcaktohet dhe paguhet shtesë nga klienti;
 • Krijimi i një fushate gjenerimi të pëlqimit përmes Menaxherit të Ads;
 • 2 postim në blog me 500 fjalë;
 • Marketingu me email (1 buletin në muaj);
 • 1 video dëshmi/për media sociale deri në 30 sekonda;
 • Raporti Mujor;